miercuri, 19 decembrie 2018

Dor de somn

Nu știu alții cum sunt dar, eu când mă pun să dorm, vreau să dorm.
Îmi place somnul în limite normale, zic eu.
De 1 an și 7 luni somnul meu a suferit o transformare. Poate vă întrebați ce s-a întâmplat în acest timp. Am să vă răspund, a apărut fiu-miu în viața și în patul meu. Dacă înainte puteam dormi cu televizorul pornit, toată noaptea, ei bine, acuma nu mai pot. Nu știu cum se face, că am un beculeț de veghe în capul meu, cred. Mai exact la cea mai mică foială a lui, eu deschid ochii. Am încercat să fiu mai relaxată când mă culc dar, rezultatul era tot același.
Am dormit chiar și în altă cameră dar, ce credeți? L-am auzit noaptea cum a scâncit o fracțiune de secundă și am aterizat direct lângă el.
Mi-e dor de somnul meu liniștit de dinainte. Somnul acela ce nu era deranjat de nimic. Somnul acela din care mă trezeam odihnită.
Probabil când fiu-miu va avea 18 ani voi putea dormi și eu liniștită. Deci mai am de așteptat doar vreo 16ani și 5luni. 😁

9 comentarii:

  1. Nici nu-ti dai seama cat de bine te inteleg. Cresc ei mari, timpul nu sta in loc. Mie cred ca o sa-mi fie putin dor. Tie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate timpul parcă trece mai repede de cand am copil. Si cu siguranță îmi va fi dor de aceste momente dar, din când în când îmi e dor de vremurile trecute.

      Ștergere
  2. si eu trec exact prin aceasi poveste, dar imi e drag de beebe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi nu avem probleme cu somnul, insa asemeni tie, cand scanceste sau mi se pare mie ca a scancit....fug la ea urgent

    RăspundețiȘtergere
  4. Da...parca m-as citii pe mine printre aceste randuri!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne, ce-as dormi trei zile continuu, daca as putea. :)) Asa sunt si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu sunt mamica si va atare nu am de unde sa stiu prea multe, insa am tot auzit ca somnul proaspetelor mamici ar fi destul de fractionat, ceea ce ma cam sperie! 😆

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum câțiva ani dormeam și eu cu televizorul deschis. De când o am pe cea mica m-am dezobișnuit și eu și prefer sa-l închid când ma pun la somn

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand va fi mare, iti vei aminti cu drag aceste momente.

    RăspundețiȘtergere