luni, 24 decembrie 2018

Frumos e Istanbulul... de sus 😜

Pentru ca vi-am promis că o să vă povestesc cum decurg lucrurile în vacanță am sa încep sa va spun despre zborul cu avionul.
Nu sunt la primul zbor dar, sunt la primul zbor care a avut o super întârziere. Aveam primul avion din Stuttgart la Istanbul la ora 14:30. Când am ajuns în aeroportul din Stuttgart, vedem pe tabla cu informații că avionul pleacă la ora 15. Nu mă panichez, mă gândesc că este vorba doar de jumătate de oră.
După îmbarcare suntem anunțați că mai trebuie sa așteptăm până la decolare. Nu ne-a spus nimeni care este motivul. Nici de data asta nu mi-am făcut griji  Ma gândeam că, chiar și cu întârzierea asta tot mai am o oră timp sa prind următorul avion. Deci  nici un stres până acuma.
Într-un final reușim să decolăm. Eram fericiți că suntem în grafic și prindem și următorul avion. Când ajungem deasupra Istanbulului am început să ne învârtim în cerc deasupra orașului. După vreo jumate de oră ne anunță pilotul că nu are liberă pista de aterizare și că o să ne "mai plimbăm prin aer" până primește permisiunea să aterizeze.
Timpul trecea, eu deja mă gândeam că am pierdut următorul avion. Și, ce credeți? După încă o jumătate de oră, aterizam și noi în siguranță.
Coborâm din avion și auzim o voce. "cei care călătoresc spre Lahore sunt rugați să se grăbească spre poarta 230" . Atât de bucuroasă am fost! Am luat-o la fugă prin aeroport și am ajuns în avion. Ne-am așezat la locurile noastre și nu am mai avut nici o grijă.
După alte 6 ore de zbor am ajuns la destinația finală, Lahore.
În drumul de la aeroport spre casă  am văzut și unele schimbări față de anul trecut. Bineînțeles am văzut doar atât cât mi-a permis ceața, pentru că aici în 99%din seri este ceață. Dar despre asta o sa vă povestesc altă dată.
Voi ați avut vreodată întârzieri mari cu avionul?



13 comentarii:

  1. Drept sa-ti spun, inca nu am calatorit cu avionul. Nu stiu de ce, am o frica teribila de inaltime... :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am calatorit pana acum cu avionul si sincer mi-ar fi si teama. Vacanta placuta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mișto să călătorești cu avionul dar să nu trebuiască să faci escală și sa te stresezi că nu prinzi urmatorul avion. 😁

      Ștergere
  3. Eu am calatorit de vreo 6 ori?! Cam asa ceva... iar prima data l-am avut in fata mea pe Bobo de la Fara zahar...deci nu aveam motiv sa imi fie frica!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul asta a fost primul am in care am calaltorit cu avionul si vreau sa zic ca a fost o experietenta minunata pe care clar vreaucsa o mai repet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie îmi place să zbor cu avionul dar sa nu fiu stresantă că nu ajung la timp. 😁

      Ștergere
  5. Am calatorit de cateva ori cu avionul insa nu am avut niciodata probleme si totul a mers struna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pentru mine a fost prima dată cand am întâmpinat astfel de probleme. Sper sa nu se mai repete. 😁

      Ștergere
  6. Eu am mers doar de 2 ori cu avionul si chiar am ajuns mai repede decat trebuia.

    RăspundețiȘtergere
  7. o singura data am mers cu avionul, dar nu a avut decalari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am zburat frecvent cu avionul dar fara incidente, Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere