miercuri, 24 februarie 2010

Finally

 In sfarsit am ajuns acasa,dupa lungi incercari de a gasi drumul spre casa (glumesc). Urasc zilele aglomerate sau mai bine spus, pur si simplu urasc zilele care mi se par haotice. Iar o zi haotica in viziunea mea este o zi in care trebuie sa ma trezesc la o ora atat de inumana precum ora 6 dimineata (asta este primul semn ca voi fi moracanoasa toata ziua), iar afara sa mai fie si o vreme de cacao,adica sa ploua (este al doilea semn care contureaza ideea unei zile infernale). Primul lucru bun care mi s-a intamplat azi-dimineata este ca am reusit sa-mi beau toata cafeaua fara sa ma grabesc. Credeti-ma e o performanta. Pentru mine e ca un sport extrem sa reusesc dimineata sa-mi beau toata cafeaua.
 Multi veti gandi acuma ca cine se scoala de dimineata departe ajunge. Dar ca sa vedeti ca nu este asa, va voi spune ca eu am ajuns doar pana la facultate, distanta pe care o puteam parcurge si daca m-as fi trezit la o ora mai decenta, sa spunem 10 :-P.
 Avand in vedere ca tocmai am primit o veste imbucuratoare nu prea mai imi vine sa ma mai plang de ceva. Nici macar de faptul ca maine am aceiasi ora de trezire si un program facut parca sa imi puna nervi la incercare.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu