luni, 18 octombrie 2010

Conferinta de presa

Azi am avut onoarea( sau poate nu) sa particip la prima conferinta de presa. M-am trezit frumusel de dimineata, m-am imbracat frumos, m-am aranjat si am pornit la drum spre locul cu pricina. Am ajutat putin inainte de inceperea conferintei si in sfarsit a venit marele moment: conferinta in sine.
Ceva nu mi-a mirosit a bine cu vreo 10 minute inainte de incepere cand un jurnalist a fost rugat sa ne spuna ceva despre meseria lui si acesta ne-a raspuns sec: "Eu nu sunt platit pentru asa ceva!" Urat! Foarte urat!
Trecem peste si incepe conferinta cu vreo 2 jurnalisti si atat. O.K. Pe la jumatatea conferintei o jurnalista, intarziata rau, intra in sala impreuna cu cameramanu. Nu se aseaza bine pe scaun ca incepe sa vb la telefon fara nici o rusine. Mai sta putin, butoneaza telefonul si cand i se nazareste se ridica si spune ca ea mai are si in alte locuri de mers si ca vrea sa ia interviuri. Acest lucru ne-a lasat pe noi studentii cu gura deschisa, pentru ca noi, eram acolo pentru a invata ceva.
In concluzie daca toate conferintele de presa sunt asa dezamagitoare, sau mai bine spus daca toti jurnalistii sunt cu un obraz asa de gros, imi doresc sa nu mai am veci pururi legatura cu ei!
P.S. Jurnalistii ar trebui sa fie constienti ca fara noi, cei care le dam subiecte de presa, nu ar mai avea cum sa-si faca munca, pentru ca nu ar mai avea unealta munci! Ar trebui sa aibe mai mult respect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu