miercuri, 24 februarie 2010

Finally

 In sfarsit am ajuns acasa,dupa lungi incercari de a gasi drumul spre casa (glumesc). Urasc zilele aglomerate sau mai bine spus, pur si simplu urasc zilele care mi se par haotice. Iar o zi haotica in viziunea mea este o zi in care trebuie sa ma trezesc la o ora atat de inumana precum ora 6 dimineata (asta este primul semn ca voi fi moracanoasa toata ziua), iar afara sa mai fie si o vreme de cacao,adica sa ploua (este al doilea semn care contureaza ideea unei zile infernale). Primul lucru bun care mi s-a intamplat azi-dimineata este ca am reusit sa-mi beau toata cafeaua fara sa ma grabesc. Credeti-ma e o performanta. Pentru mine e ca un sport extrem sa reusesc dimineata sa-mi beau toata cafeaua.
 Multi veti gandi acuma ca cine se scoala de dimineata departe ajunge. Dar ca sa vedeti ca nu este asa, va voi spune ca eu am ajuns doar pana la facultate, distanta pe care o puteam parcurge si daca m-as fi trezit la o ora mai decenta, sa spunem 10 :-P.
 Avand in vedere ca tocmai am primit o veste imbucuratoare nu prea mai imi vine sa ma mai plang de ceva. Nici macar de faptul ca maine am aceiasi ora de trezire si un program facut parca sa imi puna nervi la incercare.
 

marți, 23 februarie 2010

O noua zi...

 Azi-dimineata cand m-am trezit era sa fac un infart, trecand pe langa oglinda. Motivu? Aseara m-am gandit sa-mi schimb putin look-ul si anume sa ma tund,si sa ma vopsesc, pentru prima oara in viata mea. Operatiunea schimbarii a avut loc cu succes cu toate ca eu ma asteptam la cu totu alt rezultat. Acuma ce sa mai fac? Nu prea mai am ce...sau.... daca stau sa ma gandesc putin.... ar mai fi ceva de facut dar cred ca  rezultatul ar fi unul si mai catastrofal. Ar mai fi varianta unei tunsori de vara,numita popular tunsoare zero sau cheala. Ma apuca rasu daca ma gandesc ca ar putea lumea sa strige dupa mine pe strada"chelie-butelie" sau ar putea sa ma intrebe daca folosesc Pronto ca imi luceste chelia :))Ar fi chiar funny si jenant in acelasi timp.
  Acestea fiind spuse si cantarind cu atentie variantele posibile(nu prea multe la numar), mai mult ca sigur voi ramane la look-ul actual si parul meu nu va mai suferii nici o schimbare(spre  fericirea lui : p).
  Morala? Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa nu fie cum te astepti.

luni, 22 februarie 2010

Ca o straina...

Habar nu am ce sa fac.... Acuma am aflat ca o prietena mai veche de-a mea este bolnava.Oare ar trebui sa-i fac o vizita? Noi am cam rupt legatura atunci cand ea s-a mutat la Bucuresti si a devenit vedeta... A devenit vedeta pentru lume iar pentru mine a devenit o straina. Distanta ii indeparteaza cu siguranta pe oameni. Mi-ar fi penibil sa ajung la ea acasa(sta cam la 5 min de casa mea) si sa stam pur si simplu fara sa avem ce discuta,iar ea sa creada ca ma duc obligata de imprejurari sa-i fac vizite.
Daca stau mai bine sa ma gandesccat de penibil as putea sa ma simt? K doar e vorba de prietena mea.
Cred ca am sa fac mai pe seara o plimbare :). Sa vedem ce o iesi.

duminică, 21 februarie 2010

Am revenit. Trebuie sa recunosc ca mi-a luat ceva timp sa ma apuc sa scriu din nou pe blog. Am tot stat sa ma gandesc despre ce as putea scrie eu... Si am venit cu o intrebare la care sper sa aveti voi raspuns ca pe mine tehnologia asta noua ma sperie rau de tot. Ce intelegeti voi prin cinema 7D? Si cu ce e mai diferit de cinema 3D?