joi, 25 martie 2010

La multi ani mie!

O.K. Stiu ca nu am mai postat de mult pe blogul meu dar cred,si imi doresc sa credeti si voi ca am avut un motiv intemeiat, ba chiar mai multe pentru care nu am mai avut timp de blog. Unu si cel mai important a fost ziua mea de nastere. Am incercat sa fac ceva sa fie placut pentru toti invitatii mei si mai ales pentru mine. Am inceput cu stabilirea zilei in care sa organizez petrecerea, care credeti-ma ca a fost destul de greu. M-am uitat zilele trecute la meteo cat nu m-am uitat in 22 de ani la un loc. Vroiam o zi cu soare ca sa pot sa-mi dezmierd invitatii cu un gratar legendar pentru ca toate gratarele facute la mine sunt foarte gustoase si nu ca vreau sa ma laud dar sunt legendare. In sfarsit am gasit ziua potrivita. Mi-am chemat prietenii si am inceput petrecerea.
 Gratarul a fost dinou laudat,ambianta placuta si lumea s-a simtit bine.Spun asta pentru ca nu am avut reclamatii!A fost o zi memorabila!

P.S.: Daca vreunu dintre cititorii blogului a fost printre invitati si vrea sa faca vreo reclamatie vreau sa-l anunt ca NU se primesc reclamatii ulterioare! :-p

duminică, 14 martie 2010

Marius Iuliu Mare

Veste socanta pentru melomanii timisoreni si nu numai. Ieri, ne-a parasit baritonul Marius Iuliu Mare. La varsta de numai 52 de ani,in urma unui infart, inima lui a incetat sa mai bata. Prezenta lui pe scena este de neinlocuit!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

duminică, 7 martie 2010

O gura de aer...

In sfarsit pot sa spun ca respir. Gata cu restantele,gata cu stresu,gata cu nervii....gata cu tot! Revin la viata mea linistita pe care o aveam cu o saptamana inainte. Nici nu va puteti imagina ce usurata ma simt.
Freedom frate! 

vineri, 5 martie 2010

Banc

- Prietene, n-am avut noroc cu nicio nevasta!
- Cum asa?
- Prima a fugit cu un italian....
- Si a doua?
- Nu vrea sa fuga!

Doleante

Deci am ca sarcina sa-mi scriu cele mai daahhh(tampite) dorinte. Deci incep...

-sa raman vesnic copil;
-sa am o matrita de facut bani;
-sa nu mai am "gauri negre"cand port o discutie;
-sa nu mai existe fotomodele perfecte;
-sa nu mi se mai imbolnaveasca cateii niciodata!
-sa nu mai existe orele 8si 9;
-sa dispara Cancan de pe piata(Georgy stie);
-sa nu mai iau virusi pe comp de pe toate siturile;
-sa nu mai "primesc" telecomenzi in cap,nevinovata;
-sa o am pe Valentina Pelinel in lista de prieteni;
-sa locuiesc intro fabrica de tigari;
-sa nu mai trimita oamenii torturi prin Normandia;
-sa-mi creasca parul intr-un an cat la altele in 10ani;


Deocamdata cam atatea imi vin in cap,dar sunt sigura ca lista se va mai lungi in timp :p.

luni, 1 martie 2010

Concert Phoenix

Aseara am avut o seara senzationala. Am reusit dupa multi ani sa ajung la un concert Phoenix. Atmosfera a fost dementiala. Atata am putut sa ma zbengui pe acolo ca azi ma mir ca mai pot sa ma misc. De voce sa nu va mai spun ca e o adevarata minune ca nu am ragusit,dupa 1 ora jumate de zbierat(pentru ca eu pur si simplu zbieram!).
A fost ca o incarcare de baterii pentru mine si deabia astept si un concert cu Cargo pentru ca pot sa spun ca ei sunt preferatii mei.

Vreau voturi

http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-andreea_belba/ intrati in fiecare zi ca sa imi creasca plantatia de cafea. :) V-am pupat.